a fromJuci megálmodója, alapítója és cukrásza. fromJuci. Ami kezdetben csak egy név volt, aztán egy blog, majd egy álom és végül maga a valóság.
fromJuci, ami számomra a szenvedély, boldogság, harmónia, alázatosság, kihívás, és a szerelem megtestesítője. Azt mondják, hogy álmok nélkül nincsenek célok és célok nélkül nincs értelme léteznünk.

Hát én álmodtam egy nagyot és kitűztem egy célt. Először ott hagytam a közgazdász munkámat és elvégeztem a cukrász iskolát, második körben kipróbáltam néhány cukrászdát. Mindegyik munkahelyemen úgy dolgoztam, mintha a saját helyem lenne és próbáltam a maximumot nyújtani, de mindig ott lebegett a levegőben a gondolat, hogy szeretnék egy saját cukrászdát, ahova örömmel térnek be a vendégek és önfeledten váltok majd pár mondatot mindegyikőjükkel.
Az élet szerencsére úgy alakította az utamat, hogy sorra nyíltak ki számomra az ajtók, én pedig boldogan léptem be rajtuk és hittem, hogy jó úton járok.

2016 nyarán egy olyan lehetőséget kaptam az élettől, hogy kipróbálhattam magamat egy novemberben megjelenő új magazinban (Fördős Zé magazin). A Street Kitchen és a Fördős Zé magazinnál 1 évig dolgoztam, ahol recepteket fejlesztettem mind az online, mint a papír formátumú felületekre.
A magazin után kibéreltem egy üzlethelyiséget és elkezdtem a fromJuci Sütiműhely csinosítgatását, így 2017 januárjában meg is nyitotta kapuit. Tudtam, hogy nehéz lesz az út és göröngyös, de úgy gondolom, hogy aki megvalósítja azt amit imád, és tud a mindennapokban önmaga lenni, szívvel-lélekkel csinálni azt, amit igazán szeret, ott a nehéz napok is sokkal elviselhetőbbek.

A fromJuci Sütiműhelyben megrendelésre készítjük a tortákat, süteményeket esküvőkre, születésnapokra, céges rendezvényekre és baráti összejövetelekre. Tortáinkat teljes odafigyeléssel sütjük, természetes alapanyagokból. A legnagyobb figyelemmel fordulunk Vendégeink felé, ezért fontos számunkra a tortakészítés előtt a precíz konzultáció, így nálunk nem fordul elő két egyforma torta, hacsak a Vendég nem kér egy korábbi megrendeléshez hasonló terméket.