Egy céges rendezvényem miatt kerestem fel Jucit, aki isteni kekszeket és mini tortákat készített az ékszereim mellé. Azóta minden ami süti csak Jucitól!

Herdon Erika

Szia Juci,
bocsánat, hogy picit késve, de szeretnék visszajelzést adni az elkészült tortákról – mindkettő hatalmas sikert aratott az egész család körében, mind kivitelezésben, mind ízvilágban! Köszönöm még egyszer, biztosan lesz még rendelésem Tőled a jövőben!

Martina

Amióta megkóstoltam Juci tortáit, azóta nem is akarok máshonnan tortát rendelni, mert nincs jobb. Az esküvőnkre is tőle rendeltük a menyasszonyi tortánkat és a desszertasztalt, sőt azóta az összes barátnőmnek és a családi szülinapokra is tőle rendelünk. Nem csak külsőleg gyönyörűek, de az ízvilága is isteni. Juci tortáit,csak ajánlani tudom mindenkinek!

Köllő Emőke

Juci munkásságát már régóta követtem és alig vártam, hogy megnyissa a műhelyét és tudjak tőle tortát rendelni. Ő készítette el az esküvői tortánkat és a desszertasztalt is. Mindegyik vendég kérdezgette,hogy ki csinálta a tortánkat, egy morzsa sem maradt belőle. Még az étteremvezető is mondta, hogy volt benne anyag rendesen, mert alig tudta az egyik szintet felvágni és azt mondta, hogy általában nem szoktak ilyen jók lenni a torták. Azóta is mindig csak tőle rendelünk. Juci nem csak, hogy mindig kedves, de nagyon finomak a sütijei is!

Kovács Georgina

Kedves Juci!
Nem tudjuk elégszer megköszönni neked ezt a csodás tortát, eszméleten finom volt és gyönyörű! 🙂 Sajnos alig maradt belőle másnapra, de az biztos, hogy még keresni foglak, ha egy igazán finom tortára vágyom! A tortadíszt pedig külön köszönöm, nagyon figyelmes volt tőled! <3
Mellékelve küldöm a fotót, ami az esküvőn készült róla. 🙂
Ha jól láttam, most épp nyaralsz, szóval sok-sok pihenést kívánok neked! 🙂
Puszi:
Csenge és Laci

Csenge és Laci