Úgy gondolom, hogy egy esküvő sem múlhat el torta nélkül, melynek nem csak szépséget, hanem gasztronómiai élményt is kell nyújtania.
Nagyon izgalmas és fontos feladat számomra, hogy olyan tortát készítsek Nektek, amit elképzeltetek és amiről álmodtatok, ezért elengedhetetlen esküvők előtt a Veletek való konzultáció, ami kóstolóval párosul. A kóstoló során megízlelitek a tortakrémeket, textúrákat, piskótát és ki tudjátok választani a „belsőt”. A torta külsejével kapcsolatban pedig segítség lehet, ha meséltek az esküvő stílusáról, a dekorációról, színekről, meghívóról és megismerjük egymást. Minden egyes tortám egyedi tervezésű és kivitelezésű, amely a Ti és az én világomból tevődik össze és alkot egy közös csodát. Nincs hálásabb feladat annál, hogy két ember egyik legemlékezetesebb pillanatát én édesíthetem meg.

2020/2021-es esküvői torta ízek és árak

Kérlek az ízekről és árakról kérj bővebb tájékoztatást e-mailben (fromjuci@gmail.com).
Az üzenetbe írd bele kérlek:

  • az esküvőtök DÁTUMÁT
  • az esküvőtök HELYSZÍNÉT
  • az esküvőtök körülbelüli LÉTSZÁMÁT

Köszönöm!

Sütik és árak

Egy jól komponált desszertasztal tovább tudja fokozni a helyszín szépségét, különlegességét, ezen kívül pedig a sokfajta süteménynek köszönhetően mindenki megtalálhatja és elfogyaszthatja a kedvencét.

Időpont foglalás

Az esküvői dátumotok fixálásához szerződés és foglaló szükséges.