Úgy gondolom, hogy egy esküvő sem múlhat el torta nélkül, melynek nem csak szépséget, hanem gasztronómiai élményt is kell nyújtania.
Nagyon izgalmas és fontos feladat számomra, hogy olyan tortát készítsek Nektek, amit elképzeltetek és amiről álmodtatok, ezért elengedhetetlen esküvők előtt a Veletek való konzultáció, ami kóstolóval párosul. A kóstoló során megízlelitek a tortakrémeket, textúrákat, piskótát és ki tudjátok választani a „belsőt”. A torta külsejével kapcsolatban pedig segítség lehet, ha meséltek az esküvő stílusáról, a dekorációról, színekről, meghívóról és megismerjük egymást. Minden egyes tortám egyedi tervezésű és kivitelezésű, amely a Ti és az én világomból tevődik össze és alkot egy közös csodát. Nincs hálásabb feladat annál, hogy két ember egyik legemlékezetesebb pillanatát én édesíthetem meg.

2020-as esküvői torta ízek és árak

Kérlek az ízekről és árakról kérj bővebb tájékoztatást e-mailben (fromjuci@gmail.com). Az üzenetbe írd bele esküvőtök dátumát, helyszínét és a körülbelüli létszámot.
Köszönöm!

Sütik és árak

Egy jól komponált desszertasztal tovább tudja fokozni a helyszín szépségét, különlegességét, ezen kívül pedig a sokfajta süteménynek köszönhetően mindenki megtalálhatja és elfogyaszthatja a kedvencét.

A desszertasztal aktuális kínálatáról érdeklődj itt: fromjuci@gmail.com

Tortakóstoló időpontok

Kiszállítás

A kiszállítás díjszabása magában foglalja az útiköltséget, az autó amortizációs költségét, a kiszállítással eltöltött munkaidőt. A km díjat oda-vissza útra kell érteni a műhelyemtől (1078 Budapest, Hernád utca 56/a) a helyszínig.

Vidéki helyszínek esetében km díjazás van, melynek díja 100 Ft/km + autópálya matrica, hogyha szükséges.

Budapesti kiszállítás esetén 5000 Ft az alapdíj, ha többre jön ki oda-vissza az utazás, mint 50 km, akkor a km díjszabás lép érvénybe.

Amennyiben magad szeretnéd kiszállítani a tortát, bérelhetsz tőlem nagy hungarocell hűtőboxot, melynek bérleti díja 10 ezer forint, kauciós díja 30 ezer forint, ami a box visszahozatala után visszajár. Ez esetben a torta átadását követően, a tortára nem tudok felelősséget vállalni.

Időpont foglalás

Az időpont fixálásához szerződés és foglaló szükséges.